Idag är det den sista matchen innan killarna tar ett litet uppehåll. Återigen är det Utsiktens BK som står för motståndet. När vi mötte Utsikten förra helgen på Tingvalla så vann äntligen KBK matchen med 2-1. Det blev till slut en rafflande match som måsta ha varit ganska kul att se för publiken.
Nu är den matchen historia och ånyo väntar tuff utmaning. Utsikten vill nog mer än gärna ha revansch för matchen senast samtidigt som KBK kanske har inlett den vändning som vi alla väntat på. Matchen idag mellan Utsiktens BK och KBK spelas på Ruddalen och börjar 16:00.

KBK´s vårsäsong har varit mycket tuff men laget har hela tiden jobbat på. Hemsidan har tagit del av träningar och killarna har verkligen jobbat i en positiv anda. Det har peppats, snackats och man har lagt ner sig otroligt på träningar som förhoppningsvis skall generera de resultat som man vet att laget är kapabel till. KBK´s trupp och spelarmaterial är så mycket bättre än vad tabellen visar. (Jag hävdar alltså att tabellen ljuger :-)) Skulle KBK ta tre poäng till idag så kommer man att ha ett fint häng på lagen ovanför inför uppehållet och omstarten. George Taft spelar också sin sista match och jag tror killarna med George gärna vill vinna matchen som en avskedspresent.
Vi önskar laget, tränare och spelare ett riktigt stort lycka till på matchen. Några vet jag kommer åka till Göteborg och vi andra följer matchen på everysport.
Kör nu jääääääääärnet KBK!

Förra matchen (hemma mot Utsikten) ställde KBK upp med följande elva….
Simon F, Johan F, George T, Stefan Z, Eric J, Emil M, Gazmend B, Jacob E, Oscar O-J, Mathias W och Viktor O.
Avbytare och in i andra: Tobias D och Niklas B

KBK´s interna skytteliga inför omgången….
3 Gazmend Bahtiri
3 Viktor Olsson
3 Amir Noajnas
2 Jacob Ericsson
Emil Mårtensson, Erik Nilsson, Erik Wennberg samt Erik J har alla en strut var.
Ta även del av KBK´s lagkapten Emil Mårtenssons tankar inför matchen…..